Banesa "Haxhi Myftari"

Kjo banesë është e ndërtuar në fillimit e shek XX. Dhe përfaqëson vlera arkitektonike të banesës dy katëshe , si dhe harmonizimin e kornizave dekorative me dritaret të fasadës së jashtme . Ndodhet në lagjen 4 rruga Fehla Karaboja. Është shpallur monument kulture i kategorisë së II më datë 24.02.2006.