Banesa e "Bajram Xhanit"

Kjo është një banesë qytetare 3 katëshe dhe me tarracë dhe është ndërtuar në shek XX, dhe i kategorisë së II. Kjo banesë vlerësohet për trajtimin e pamjes së jashtme. Ndodhet në qendër të qytetit në lagjen nr 4 shëtitorja "Indrit Cara" Është shpallur monument kulture me 24.02 2006.