Banesa e Man Kashamit

Banesa i përket fillimeve të shek XX , është një ndërtese 2 katëshe dhe vlerësohet shumë për trajnimin e elementeve arkitektonik të pamjes së jashtme. Ndërtesa ndodhet në qendër të qytetit rruga Fehla Karaboja. Monument i kategorisë II.