Delegacioni i BE-së vizitë në Kavajë

Në prag festash, patëm nje vizitë mjaft të këndshme te Delegacionit të Bashkimit Europian në Shqipëri. Diskutuam mbi projektin e BE-së pë mbeshtejen ndaj qeverisjes vendore ne kuadrin e integrimit në Bashkimin Europian. Delegacioni vizitoi edhe zyren e rinovuar të punësimit në Kavajë, si një investim i financuar plotësisht nga BE. Mirëpresim çdo investim të BE-së ne zonën e Kavajës me garancinë që do të jemi të hapur dhe bashkëpunues në të mirë të banorëve të Kavajës dhe për të krijuar një model Europian të menaxhimit të pushtetit lokal.