Festivali Koral I shkollave 9- vjeçare të Kavajës

Shumë urime për korin e shkollës ”Mehmet Babamusta” që fitoi cmimin e parë në festivalin koral te shkollave 9 vjecare te Kavajës, aktivitet ky i organizuar nga Qendra Kulturore e Femijëve dhe Pallati i Kulturës pranë Bashkisë. Festivali koral mori duartrokitjet dhe ovacionet e publikut të shumtë që ndodhej në sallë.