Mbledhja e Këshillit Bashkiak

Merr fund ngërçi në Këshillin Bashkiak pas braktisjes së vazhdueshme të këshilltarëve të majtë. Me impenjimin dhe këmbënguljen e kryetarit të bashkisë, Isa Sakja, pë t'i cuar punët përpara, sot është bërë e mundur që te arrihej kuorumi për të proceduar normalisht me betimin e këshilltarëve të Partisë Demokratike. Bashkia Kavajë u uron atyre suksese në detyrën fisnike të të përfaqësuarit interesat e banorëve të Kavajës në Këshillin Bashkiak...!