Ministrja Eglantina Gjermeni dhe kryetari i bashkise Elvis Rroshi inspektuan fazen e trete te punimeve

Sot ministrja Eglantina Gjermeni dhe kryetari i bashkise Elvis Rroshi inspektuan fazen e trete te punimeve si dhe diskutuan per projektet e ardhshme te Bashkise Kavaje.

Ka ardhur koha qe ashtu sic u premtua ne fushate, pushteti qendror me ate vendor te punojne si nje skuader e vetme ne sherbim te qytetarit dhe jo si ishuj te izoluar nga njeri-tjetri.