Ministrja Harito dhe kryetari Rroshi vizitojne zyrat e ADISA

Sëbashku me ministren Harito, zv.ministren Braho, Drejtorin e Përgjithshëm të Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Ilirian Muho dhe shumë profesionistë të tjerë, inspektuam sot zyrat e Adisa ku pamë në realitet sesi priten, orientohen dhe marrin zgjidhje qytetarët në sportelet tona.

Bashkëpunimi bashki-qeveri vazhdon të jetë në drejtimin e duhur.