Organizimet për 26 Marsin

Bashkia Kavajë organizoi për festën e 26 Marsit turneun çiklistik me pjesëmarrjen e 11 ekipeve dhe 61 çiklisteve . U respektua para startit te garës protokolli i bashkisë, për të nderuar dëshmorin e demokracisë Josif Budo