Përbërja e Këshillit

Këshilli I Bashkisë Kavajë përbëhet nga Kryetari I Këshillit, Sekretare e Këshillit dhe 31 Anëtarë,10 anëtare të Partisë Socialiste, 9 anëare të Partisë Demokratike, 5 anëtarë Lëvisja Socialiste për Integrim, 1 anëtar G99, 2 anëtarë Partia Republikane,1 anëar Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë, 1 anëtar Partia për Drejtësi Integrim dhe Unitet, 1 anëtar Fryma e Re Demokratike, 1 anëtar Partia Demokristiane e Shqipërisë.