Përfundon me sukses festivali i këngës për fëmijë

Përfunduan me sukses të dy netët e Festivalit të 16-të të Kengës për Fëmije me 13 këngë konkuruese. Cmimi i pare u fitua me këngën ''Simfonia ime'' nga kengetarja Adisona Toska, me muzike të kompozitorit Erdi Guma dhe me tekst të shkrimtarit Armand Dervishi