Vende të lira pune

14 Korrik, 2017

Vende të lira pune

07 Korrik, 2017

Vende të lira pune

23 Qershor, 2017

Vende të lira pune

16 Qershor, 2017

Vende të lira pune

30 Maj, 2017

Vende të lira pune

26 Maj, 2017Investimet në bujqësi për Bashkinë Kavajë vazhdojnë

06 Shkurt, 2017

Kështu krahas punës së bërë për pastrimin e kanaleve vaditëse, Bashkia Kavajë po përfundon dhe fazën e dytë, e cila përkon me pastrimin e kanaleve dytësore dhe tretësore ...
Qendra e fëmijëve me aftësi të kufizuar organizoi një paradë në qytet

03 Dhjetor, 2016

Në këtë ditë me vlerë nderkombetare Bashkia Kavajë dhe Qendra e Femijeve me Aftesi te Veçanta ka organizuar nje parade ne qytet.


Ministrja Harito dhe kryetari Rroshi vizitojne zyrat e ADISA

02 Dhjetor, 2016

Sëbashku me ministren Harito, zv.ministren Braho, Drejtorin e Përgjithshëm të Zyrës së Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme, Ilirian Muho dhe ...


Në ditën ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës kundër Grave

26 Nentor, 2016

Në ditën ndërkombëtare kundër dhunës me bazë gjinore, në mënyrë të veçantë dhunës në familje, Bashkia Kavajë organizoi një trajnim për anëtarët e ...


Hapen zyrat e One Stop Shop në Kavajë

09 Nentor, 2016

Kavaja, qyteti i parë ku u hapën zyrat "One Stop Shop" të Adisa-s


"Dhuroni gjak, shpëtoni jetë"

18 Tetor, 2016

Kryqi i Kuq Shqiptar dega Kavajë,në bashkëpunim me Bashkinë Kavajë do të zhvillojë një seancë dhurim gjaku për fëmijët talasemikë. Ju bëjmë thirrje të gjithë ...


Buxhetim me pjesmarrje dhe kontakt të drejtpërdrejtë me qytetarët

18 Tetor, 2016

Sot, sëbashku me kryepleqtë, diskutuam për nevojat e çdo zone, në qëndër dhe periferi me qëllim që buxheti i ardhshëm të jetë reflektim i nevojave reale të komunitetit.
Bashkia Kavaje ka marre persiper te nise nje fushate sensibilizuese per pastrimin e plazheve

05 Gusht, 2016

Bashkia Kavaje ka marre persiper te nise nje fushate sensibilizuese per pastrimin e plazheve, hapjen e rrugeve nacionale, qe lidhen me keto plazhe.Përfundon pastrimi i kanaleve edhe në njësinë administrative Synej

25 Maj, 2016

Përfundon pastrimi i kanaleve edhe në njësinë administrative Synej. Në këtë njësi u pastruan rreth 6700m kanale ujitës


Së bashku për një shoqëri pa dhunë

19 Maj, 2016

Dhuna, e sidomos ajo në familje ishte diçka që mbahej brenda mureve të shtëpisë dhe përbënte një çështje private , por me zhvillimin e shoqërisë kjo çështje mori dimensione të ndryshme


Vazhdon pastrimi i kanaleve ujitëse

04 Maj, 2016

Pas pastrimit te kanaleve te njesise administrative Luz i Vogel, perfundoi edhe pastrimi i kanaleve ujitese te njesise administrative Golem


Perfundon rehabilitimi i kanaleve ujitese ne njesine administrative Luz i Vogel

29 Prill, 2016

Bashkia Kavajë në bashkëpunim dhe koordinim me të gjitha njësitë administrative, ka marrë masat për rehabilitimin e kanaleve ujitëse


“Një ditë në Kavajë- Në mbrojtje të mjedisit dhe personave me aftësi ndryshe

10 Mars, 2016

Një mjedis i pastër dhe krijimi i kushteve për personat me aftësi ndryshe ishin në qendër të aktivitetit të organizuar sot në qytetin e Kavajës në kuadër të lëvizjes mbarëkombëtare...


Bashki dhe qeveri bashkë

16 Shkurt, 2016

Edi Rama pati nje stacion fantastik sot ne Kavajën tonë ku dha mesazhin e qartë se qyteti është në drejtimin e duhur përsa i përket rrugës së thithjes së investimeve. Një falenderim për atë publik të paparë në sallë që me entuziazmin e tij tregon mbështjen dhe besimin që qytetarët kanë tek ne


Ministrja Eglantina Gjermeni dhe kryetari i bashkise Elvis Rroshi inspektuan fazen e trete te punimeve

13 Shkurt, 2016

Ka ardhur koha qe ashtu sic u premtua ne fushate, pushteti qendror me ate vendor te punojne si nje skuader e vetme ne sherbim te qytetarit dhe jo si ishuj te izoluar nga njeri-tjetri.


Ne nuk duhet te jemi ne krah te njerezve ne nevoje vetem ne dite festash.

11 Shkurt, 2016

Bashkia ndau pako me ushqime per komunitetin ne nevoje sepse Bashkia me shume se institucion sot duhet te jete nje shtepi e dyte e qytetareve


Bursa për studentët

09 Dhjetor, 2015

Kryetari i Bashkisë z.Elvis RROSHI organizoi një takim me studentët që përfituan bursat e shpërndara nga bashkia