Vazhdon puna te përroi i Leshniqes

Po mbaron faza e parë e punës te përroi i Leshniqes, i cili nga nje katrahurë në harresë, po kthehet në një hapësirë spektakolare në shërbim te Kavajës dhe turizmit.